Diensten

Diensten
Riolering

Riolering

Wij voeren vooral kleinschalig rioleringswerk uit: graafwerk, buizen aanbrengen en herstel van straatwerk. Wij leggen riolering aan bij nieuwbouwwoningen of renoveren de riolering bij bestaande woningen. Ook de aanleg van riolering naar een kleine groep woningen nemen wij graag ter hand. Bovendien verhelpen wij storingen en verstoppingen van de riolering.
Groenwerk

Groenwerk

 
Aannemingsbedrijf Poot-Labots heeft een breed aanbod van groenwerk en groenvoorziening, zowel voor particulieren als voor bedrijven en gemeenten. Een greep uit onze diensten:
  • Snoeien van bomen en struiken in tuinen, parken, wegbermen en spoorbermen.
  • Maaiwerk: gazon, bermen, dijken, weiland en slootkanten (klepelmaaien).
  • Bomen rooien; boomstronken en boomwortels verwijderen; onderhoud van bomen.
  • Onkruidbestrijding: o.a. in borders, op paden en op parkeerterreinen.
  • Groenvoorziening: bv. in een particuliere tuin, plantsoen of park.
  • Tuinwerk: tuin leeghalen, grond of zand opbrengen, stoepen en schuttingen maken.
 
U kunt altijd contact met ons opnemen voor meer informatie of voor een offerte (vrijblijvend).
Grondwerk

Grondwerk

Met ons machinepark – van minigraver (Kubota) tot grotere mobiele graafmachines – voeren wij allerlei graafwerk en grondwerk uit. Een greep uit de mogelijkheden: graafwerk voor riolering en leidingen (gas, elektra), uitgraven van de tuin (bv. voor een vijver), graafwerk voor fundering, sloten uitdiepen, baggerwerk, grond afgraven of verplaatsen of opbrengen.
Straatwerk

Straatwerk

Aannemingsbedrijf Poot-Labots verzorgt ook straatwerk: eerst het graafwerk en de fundering, dan het opbrengen van zand en stenen. Wij bestraten zowel onder de hamer als machinaal. Het kan gaan om sierbestrating (kleinschalig), maar ook om de bestrating van parkeerterreinen of -garages, schoolpleinen en straten. Er is een ruime keus aan materialen: van sierstenen en bakstenen tot tegels en stelconplaten (beton). Wij geven u graag advies.
 
U kunt altijd contact met ons opnemen voor meer informatie of voor een offerte (vrijblijvend).
Waterwerk

Waterwerk

In opdracht van gemeenten en particulieren leggen wij beschoeiingen aan om de oever te verstevigen Wij voeren ook baggerwerk en sloot werk uit, bv. voor het waterschap van Delfland. Wij werken meestal vanaf de kant, zelden vanaf het water. In combinatie met waterwerk, straatwerk, tuinwerk of groenwerk kunnen wij ook diverse hekwerken plaatsen.
 
 Levering van zand en grond

Levering van zand en grond

Aannemingsbedrijf Poot-Labots levert diverse soorten zand en grond voor tuinwerk, groenwerk en straatwerk. U kunt ook kiezen hoe u het zand of de grond geleverd wilt krijgen: in bigbags (zak van 1 kuub), los storten, met de zandknijper in de tuin deponeren of met de minigraver aanrijden. Vraag ons gerust naar de beste opties voor uw specifieke klus.
 
U kunt altijd contact met ons opnemen voor meer informatie of voor een offerte (vrijblijvend).
Aannemingsbedrijf Poot-Labots | Oostgaag 24 / 24B, Maasland | 06 5159 1217