Machines

DAF OPRIJWAGEN

DIJKEN MAAIER

DOOSAN DX140

De mobiele Doosan kraan in gebruik bij de wat grotere werken. Stenen uitrieken bij de straatmakers en egaliseer werkzaamheden. Grond en zand laden in de vrachtauto's of kiepers. Met behulp van het draaikantelstuk worden de klussen makkelijker uitgevoerd.

GINAF KNIJPERWAGEN

Met de ginaf vrachtauto worden vele klussen uitgevoerd. Zand en stenen bij rijden eventueel door de zandbaan zijn geen probleem. Bij het transportwerk is de lading af te dekken met de milieukleppen. Ook bij het vol rijden van sleuven is het makkelijk om zijwaards te kunnen kiepen. Met behulp van de palfinger kraan kan hij zichzelf vol of leeg knijpen.

HSL ONKRUID BESTRIJDER

Al vele jaren zijn wij actief in de onkruid bestrijding op diverse locaties. Zo ook op het baanvak van de HSL van Amsterdam tot grens Belgiƫ. Met deze speciaal ontworpen spuit ( met dank aan Janus mechanisatie ) verloopt dit probleemloos. Door de hoge rijsnelheid met spuiten gebruiken wij lucht ondersteuning.

KUBOTA 4 TONNER

Deze kubota hebben wij in gebruik voor riolerings werkzaamheden en afwerken van bermen en taluds. Ook om zandbakken te verversen is deze makkelijk op kleine locaties in te zetten. Voor de wat zwaardere werkzaamheden gebruiken we de 5 tonner. Deze is voor sloot en bagger werken uit te rusten met een verlengarm.

KUBOTA KX057

NEW HOLLAND , TL100A MET KLEPELBAKKEN

NEW HOLLAND T5050

NEW HOLLAND T6030

NEW HOLLAND T6030 MET RONDE BALEN PERS

NEW HOLLAND T7 MET KUHN MAAIERS

NEW HOLLAND T7 MET STRAUTMANN OPRAAPWAGEN

NEW HOLLAND T7 MET VIERKANTE BALEN PERS

NEW HOLLAND TL100A

NEW HOLLAND TM155

NEW HOLLAND TS115

NEW HOLLAND TS115 MET KUIL VERDELER

SCANIA KNIJPERWAGEN

SCANIA KNIJPERWAGEN

VEENHUIS 2000 OPRAAPWAGEN